Vilkår


Vilkår for brugen af AngstKonTrolden

Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge dette websted, accepterer du at overholde og være bundet af nedenstående vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privatlivspolitik regulerer vores forhold med dig i forhold til dette websted.

Hvis du er uenig i dele af disse vilkår og betingelser, skal du ikke bruge dette websted.

Udtrykket ‘hjemmeside’ eller ‘os’ eller ‘vi’ henviser til ejeren af hjemmesiden. Udtrykket ‘du’ refererer til brugeren eller læseren af ​​vores hjemmeside.

Brugen af ​​denne hjemmeside er underlagt følgende vilkår for anvendelse:

* Indholdet af siderne på denne hjemmeside er til generel oplysning og brug. Det er med forbehold for ændringer uden varsel.

* Du anerkender, at hverken vi eller nogen tredjepart giver nogen garantier, mens du bruger denne hjemmeside til et bestemt formål. Vi frasiger os udtrykkeligt et hvert ansvar for eventuelle skader i videst muligt omfang tilladt ved lov.

* Din brug af enhver oplysning eller materiale på denne hjemmeside er helt på egen risiko, og ikke noget vi kan gøres ansvarlig for.

* Det skal være dit eget ansvar at sikre, at eventuelle produkter, tjenester eller informationer til rådighed via denne hjemmeside opfylder dine specifikke krav.

* Denne hjemmeside indeholder materiale, der kan være ejet af eller licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Reproduktion er forbudt uden modtagelse af udtrykkelig tilladelse.

* Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til et krav om erstatning og/eller være en strafbar handling.

* Denne hjemmeside kan også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er opgivet for nemhedens skyld, og for at give yderligere oplysninger. Vi har intet ansvar for indholdet af den eller de linkede side(r).

* Du accepterer ikke at indsende ulovligt indhold til denne hjemmeside, og er enig i straks at kontakte os, hvis du oplever andre brugere gøre dette.

* Du accepterer ligeledes til hver en tid at holde en god tone over for andre brugere af hjemmesiden, og ikke at komme med tilsigtede opfordringer til eksempelvis at indtage diverse rusmidler, og/eller stoppe med indtagelse af medicin o.s.v…

* Indsendte profiler, indlæg, links og fotos m.m. gennemgås af en moderator og vurderes det at disse på nogen måder enten er stødende, dystre, makabre, eller på anden måde irrelevante ifht. hjemmesidens budskab, så slettes disse uden forudgående varsel og med advarsel til følge. Gentager episoden sig flere gange efterfølgende medfører det karantæne og i værste fald en permanent bortvisning fra hjemmesiden.

* En moderator til for DIN skyld, så behandl vedkommende med alm. menneskelig respekt, og lad være med at spamme eller på anden måde genere en sådan.

* Det er ikke tilladt at udveksle personlige oplysninger, så som privat-adresser, tlf. numre, e-mail adresser eller anden lign. information i samtlige af de offentlige rum.

Har du spørgsmål til nogle af de ovennævnte vilkår, eller har du problemer med dele af hjemmesidens funktioner, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte enten en moderator, som så selvfølgelig vil være behjælpelig med svar efter bedste evne.

Alternativt kan du benytte kontakt-formularen her: